ServiceBuurtAED Vledders 4, Zuidbroek

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Streefbedrag behaald
van totaal € 575 (100%)
  • € 375
    Donateurs
  • € 200
    Univé Buurtfonds

Het servicepakket van onze BuurtAED verloopt bijna en moet worden verlengd, zodat onze AED gebruiksklaar blijft. Helpt u mee? Doneer voor ons servicepakket!

Bekijk alle
€ 25 06-04-2024 | 13:59
€ 5 06-04-2024 | 13:02 Voor een bijdrage van een paar euro red ik graag het leven van een ander maar wil ik zelf ook graag worden geholpen mocht ik aan de beurt zijn.
€ 10 06-04-2024 | 09:39
€ 5 05-04-2024 | 22:05 Super dat mijn zus zich inzet voor het behoud van de AED in haar oude woonbuurt. Ondanks ze er niet meer woont zorgt ze toch voor het behoud van deze AED. Top!
€ 25 05-04-2024 | 19:03 Ik ben trots op mijn dochter dat ze het initiatief heeft genomen om een AED in haar wijk te krijgen en, ondanks dat ze er niet meer woont, zich wel inzet de AED te behouden voor de wijk. Hopelijk heeft niemand hem nodig, maar mocht dit wel zo zijn, hopelijk redt het dan uw leven.
Bekijk alle

Bedankt! + informatie burger hulpverlener

05-04-2024 | 08:35 Lieve Donateurs,   Heel erg bedankt voor jullie donaties! Op dit moment nog €125 en dan hebben we het volledige bedrag van €575 opgehaald!    Ik ben zelf de actie toen destijds gestart omdat ik helaas iemand moest reanimeren. Er was op dat moment nog geen buurt AED. Gelukkig kwam na 10 min al snel de ambulance en is het goed afgelopen, maar iedereen weet ook dat hoe sneller een AED ter plaatse is, het levens kan redden. Helaas hebben we zelf bij ons eigen kindje ook moeten ervaren wat een reanimatie inhoud, dit is gelukkig ook goed afgelopen, maar wat is het dan fijn dat er snel een AED ter plaatse kan zijn. Daarnaast zou ik graag aandacht willen vragen voor het oproep systeem hartslagnu. Kunt u reanimeren? Aanmelden is mogelijk als u ouder bent dan 18 jaar en de afgelopen 2 jaar één van deze trainingen hebt gevolgd: een basiscursus reanimatie een herhalingscursus reanimatie een reanimatietraining als EHBO-er of BHV-er een reanimatietraining voor uw beroep, of als onderdeel van uw beroep Wilt u graag burgerhulpverlener worden maar bent u niet in het bezit van een reanimatie certificaat? Dan kunt u zich bij verschillende instanties in de provincie Groningen voor een basis cursus reanimeren aanmelden. Er zitten vaak lage kosten aan verbonden. Soms kunt u deze kosten declareren bij uw zorgverzekeraar. Dit ligt aan de polis die u heeft afgesloten.   Ik wil nogmaals iedereen bedanken voor de gulle bijdragen! U mag deze actie altijd delen met uw buren, vrienden en familie. Hopelijk halen we het volledige bedrag snel op en kunnen we weer 5 jaar genieten van de mooie service.    Hierbij een link voor een reanimatie cursus in Groningen: https://reanimatiecursus.hartstichting.nl/cursus/15305?q=true
Lees meer